Bekijk onze bedrijvenfilm


Aanbieding

Special offer

 Mannesman gereedschapskoffer 74-delig gevuld

 

Gereedschapskoffer 74-delig

Kunststof gereedschapkoffer, 74 delig evuld.Bankhamer, verstelbare moersleutel, diiverse tangen en schroevendraaiers, ratelschroevendraaiergreep met oppen, adapter en bits, haakse stiftsleutels, rolbandmaat, beugelzaag met reservebladen, afbreekmes met reserve messen en multi purpose werkplaatsschaar.

 
 
 
 
 
Mannesman gereedschapskoffer 108-delig gevuld

Gereedschapskoffer 108-delig

Gereedschapkoffer, 108-delig gevuld. Robuuste hardschalen gereedschapkoffer met uitgebreid assortiment professioneel gereedschap. Ratel 3/8", met doppen, verlengingen, bougiedop, en dapters,bitset met snelwissel bithouder voor boor- en schroefmachine, spanningzoeker, 1/4" schroevendraaiergreep, werkplaats- en precisieschroevendraaiers, tangen, werkplaatsvijl, steekringsleutels, stiftsleutels, zaagbeugel met reservebladen, bankhamer, rolbandmaat en universeel afbreek hobbymes met reserveklingen.

 

 

Mannesman gereedschapswagen groen 321-delig gevuld

Gereedschapswagen 321-delig

Gemaakt van solide plaatstaal, groen gepoedercoat, met 7 afsluitbare hoog belastbare laden met uittrekstop en kogelgelagerde geleiders en een werkblad met antislip oppervlak. De kar is verrijdbaar (2 bok- en 2 zwenkwielen met blokkering).